شنبه, 3 آذر 1403
مشروح خبر :: واگذاری چاه‌های کمک کانال شهرستان رودان به بهره‌برداران

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1408

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1410

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1412

Deprecated: DOMElement::setAttribute(): Passing null to parameter #2 ($value) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1675

در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان رودان مطرح شد؛

واگذاری چاه‌های کمک کانال شهرستان رودان به بهره‌برداران

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان گفت: بهره‌برداران از چاه‌های کمک کانال شهرستان رودان، اسامی خود را برای دریافت مجوز بهره‌برداری به جهاد کشاورزی شهرستان رودان اعلام کنند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان، دکتر«هوشنگ ملایی» در سومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان رودان که با حضور فرماندار این شهرستان برگزار شد با اشاره به پیچیدگی‌ها موضوع مدیریت آب، اظهار کرد: همه ما نسبت به آب مسئولیم و این موضوع با همکاری و درک متقابل تمام حوزه‌ها میسر خواهد بود.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان ابراز داشت: بخش عمده اشتغال شهرستان رودان روی بخش کشاورزی بارگذاری شده است و عده زیادی از مردم معیشتشان به بخش کشاورزی مرتبط است.

 

ملایی تصریح کرد: آمار برداری انجام شده در سال‌ 97 نشان داد که 35 درصد چاه‌های استان هرمزگان خشک شده است. دشت‌های استان سالانه 350 میلیون متر مکعب اضافه برداشت دارند که حدود 10 تا 15 درصد کل میزان برداشت است.

  

ملایی با اشاره به بهره‌وری 20 برابری گلخانه نسبت به کشت‌ها عادی، عنوان کرد: شهرستان رودان دارای پتانسیل بسیار خوبی در توسعه کشت‌های گلخانه‌ای است.

 

خدمات نوین شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هرمزگان خاطرنشان کرد: یک کارتابل الکترونیکی بین شرکت و کشاورز ایجاد شده است که امکان دسترسی به پرونده و درخواست‌ها از طریق آن میسر خواهد بود و نیازی به حضور در دفاتر پیشخوان نخواهد بود. بر اساس این سیستم کشاورز تمام فعالیت‌ها و استعلامات را مشاهده می‌کند و توانایی پیگیری الکترونیکی آن را دارد.

 

ملایی بیان داشت: تمام استعلامات و پاسخ کمیسیون از طریق همین کارتابل به شخص ارسال می‌شود و هر گونه درخواستی نیز از همین طریق صورت می‌پذیرد.

 

وی با ذکر این نکته که مجوزهای نهایی و پروانه بهره‌برداری از طریق پست به دست فرد خواهد رسید، بیان داشت: برای دریافت نام کاربری و رمز عبور باید برای احراز هویت به اداره امور شهرستان مراجعه شود تا به راحتی از خدمات غیرحضوری شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان بهره‌مند شد.

 

حدود چهار درصد از چاه‌های شهرستان رودان اضافه برداشت دارند/ برای کنترل اضافه برداشت بهترین، بهترین ناظر خود مردم هستند

ملایی با ذکر این نکته که چهار درصد چاه‌های شهرستان رودان، اضافه برداشت دارند، مطرح کرد: بخش عمده‌ای از شهرستان رودان کشاورزی خرده مالکی است که اضافه برداشت ندارند.

 

وی ادامه داد: این آمادگی را داریم که موضوع نظارت بر کشاورزان را به انجمن صنفی کشاورزان استان هرمزگان واگذار کنیم چراکه این اعتقاد را داریم بهترین ناظر خود مردم هستند.

 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان در پایان تشریح کرد: مقرر شد که کمیته‌ای متشکل از خانه کشاورزی شهرستان، انجمن صنفی کشاورزان هرمزگان، جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای و فرمانداری برای بررسی فنی مسائل کشاورزان شهرستان رودان ایجاد شود تا تصمیمات لازم برای بهبود وضعیت کشاورزی اتخاذ شود.

کد خبر: 44418
  تاریخ خبر : 1399/06/02
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/06/03
 کارشناس روابط عمومی ۲
 245