چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: جلوگیری از برداشت غیر مجاز بیش از 11 هزار متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی

توسط امور منابع آب شهرستان ری انجام شد؛

جلوگیری از برداشت غیر مجاز بیش از 11 هزار متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی

مدیر امور منابع آب شهرستان ری از انسداد چهار حلقه چاه غیر مجاز و در نتیجه جلوگیری از برداشت غیرمجاز بیش از 11 هزار متر مکعب آب طی یک هفته کاری در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حسن زحمتکش" با بیان این مطلب اظهار کرد: در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و با همکاری گروه های گشت و بازرسی، طی یک هفته کاری ، 4 حلقه چاه غیر مجاز در مجموع به عمق 34 متر و دبی 0.81 لیتر بر ثانیه مسدود شد که در نتیجه از برداشت غیرمجاز 11هزار و 306 متر مکعب آب از سفره های زیرزمینی شهرستان ری جلوگیری به عمل آمد.
وی با بیان اینکه انسداد چاه‌های غیر مجاز نقش موثری در جلوگیری از تشدید افت آب‌های زیرزمینی دارد، تصریح کرد: شناسایی و برخورد با چاه های غیر مجاز از وظایف ذاتی و قانونی این امور به شمار می رود و در طرح احیاء و تعادل‌ بخشی منابع آب‌های زیرزمینی باید وضعیت بحرانی منابع آبی را با بهبود مصرف آب در بخش های اساسی از جمله کشاورزی که مهمترین و پر مصرف ترین می باشد، کنترل کرد.

زحمتکش در پایان خاطر نشان کرد: انسداد چاه‌های غیرمجاز، برخورد با متخلفان و متعرضان به انفال عمومی، تغذیه مصنوعی و جلوگیری از اضافه برداشت از چاه‌های مجاز در دستور کار قرار دارد تا با اجرای این طرح بتوانیم در منابع و سفره های آب زیرزمینی و بعضی از دشت‌های این شهرستان تعادل نسبی را برقرار و روند افت آب‌های زیرزمینی را کاهش دهیم.

کد خبر: 44379
  تاریخ خبر : 1399/06/01
  آخرین به‌روزرسانی : 1399/06/01
 روابط عمومی
 260