مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان اعلام کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای همدان، مهندس منصور ستوده با بیان اینکه اثرگذاری نهر شعبان بر کشاورزی شبکه شعبان موجب شده است که کشاورزان محترم این منطقه متقاضی افزایش طول کانال شوند گفت: با بررسی های انجام شده، کانال شعبان حدودا ۴کیلومتر ادامه مییابد.
مدیرعامل آب منطقهای همدان افزود: حدود ۱۵ سال پیش شرکت آب منطقهای کانالی را از رودخانه اصلی گاماسیاب از طریق بند شعبان اجرایی کرد. این کانال پیش از آن به صورت سنتی بود که شرکت آب منطقهای آن را بتنی کرد. از این طریق سالیانه بین 25 تا 30 میلیون مترمکعب آب را از رودخانه اصلی گاماسیاب منحرف و وارد شبکه شعبان میشود.
ستوده گفت: شبکه شعبان حدود 1700 هکتار است و 2400 بهرهبردار در آن فعالیت میکنند. آب پس از ورود به کانال از طریق دریچه های تعبیه شده در کانال وارد شبکههای فرعی در مزارع مییابد و مردم از آن بهرهبرداری میکنند.
وی ادامه داد: طول کانالی که قبلا اجرا شده، حدود 15 کیلومتر بوده این کانال تقریبا وارد شهر نهاوند شده است. اکنون مردم متقاضی افزایش طول کانال هستند و از نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی، این را درخواست را ارئه کردند. نظر متقاضیان بر ادامه یافتن کانال است که بر این اساس حدود 4 کیلومتر ادامه خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بخشی ازاین نهر در شهر واقع شده است نیازمند هماهنگی با شهرداری نهاوند است. این موضوع با توافق و همکاری شرکت آب منطقهای همدان با شهرداری نهاوند و سازمان جهاد کشاورزی استان همدان پیگیری و انجام خواهد شد. بخش خصوصی نیز می تواند دراین پروژه سرمایهگذاری کند.
ستوده یادآور شد: در همین راستا بازدیدی از منطقه انجام شد تا چالشها و موانع و مشکلات حین اجرا بررسی شود و انشالله در جلسه مشترک با جهاد کشاورزی و شهرداری در این باره تصمیم گیری کنیم.
روابط عمومی شرکت آب منطقهای همدان