با همکاری شرکت آب منطقه ای گیلان و شهرداری رشت:
در این نشست چگونگی اجرای طرح های سرمایه گذاری در آببندان عینک مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت.
اسماعیل حاجی پور شهردار رشت اجرای اینگونه پروژه ها را در پیشبرد اهداف توسعه شهر مفید و موثر دانست و گفت: پروژه تفریحی – گردشگری آب بندان عینک می تواند ضمن ایجاد اشتغال پایدار، در اقتصاد شهری نیز موثر باشد.
شهردار رشت افزود: قبل از ورود سرمایگذار ، در ابتدا می بایستی کلیه مقررات و الزامات حقوقی و محیط زیستی و شهرسازی در مدیریت و نحوه بهره برداری از آببندان عینک رعایت گردد.
در این جلسه حاضرین وارد مباحث کارشناسی در خصوص نحوه واگذاری و چگونگی بهره برداری شدند و مقرر گردید شهرداری رشت از طریق ممکن نسبت به اجرا و تکمیل رینگ حفاظتی در محدوده قانونی و حریم آببندان اقدام نماید و به موازات آن اداره کل حفاظت محیط زیست استان از ورود آلاینده ها به داخل آببندان جلوگیری نماید. همچنین مقرر گردید شهرداری به صورت سالیانه نسبت به لایروبی کل آببندان عینک اقدام نموده و هزینه های آن را از اجاره بهای مقرر سالیانه شرکت آب منطقه ای گیلان کسر نماید.
همچنین در این جلسه با تاکید بر آزادسازی حریم ترجیهی سال ۱۳۴۶ متناسب با توان شهرداری، مقرر گردید با ایجاد فضای سبز و امکانات تفرجگاهی ساحلی موجب ارتقای کیفیت محیط شهری در آن منطقه گردد.
شهردار رشت در ادامه با تاکید بر توجه به ویژگی های آب بندان عینک اعلام کرد پس از موافقت نهایی هیآت مدیره شرکت آب منطقه ای استان گیلان با اخذ نظر کارشناسی رسمی دادگستری نسبت به اجاره ۳۰ ساله آن به شهرداری اقدام خواهد شد.
همچنین مقرر شد کلیه هزینه های سالانه لایروبی آب بندان عینک توسط شهرداری از میزان اجاره بهای سالانه کسر گردد.
در پایان این نشست صورتجلسه به امضای طرفین رسید و مقرر شد اجرای آن پس از تایید هیات مدیره شرکت آب منطقه ای استان گیلان صورت پذیرد.