به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، مدیر امور منابع آب شهرستان قوچان با اعلام این خبر گفت: با همکاری دستگاه قضا و نیروی انتظامی و همچنین نیروهای گشت و بازرسی آقایان مهندس فعال و همتی از ابتدای سال بیش از 5مورد به مساحت 9360 متر مربع از اراضی و بستر رودخانه های این شهرستان رفع تصرف شد
«سید موسی حسینی جعفر آبادی »افزود: در راستای جلوگیری از تخریب اراضی در اثر وقوع سیلاب بیش از 6کیلومتر با مساحت 27هزار متر مربع بستر رودخانه های حادثه خیز این شهرستان لایروبی و بازگشایی و همچنین ترمیم سیل بند در جنوب شهر قوچان به پایان رسید
وی درادامه از انسداد و مسدود سازی 2حلقه چاه آب غیر مجاز در این شهرستان نیز خبر داد و گفت: طی هفته گذشته 2حلقه چاه آب غیر مجاز در شهرستان قوچان شناسایی و پس از اخذ مجوز ار مقامات قضایی و با هماهنگی نیروی انتظامی در راستای انسداد و مسدود ساختن این 2حلقه چاه آب غیر مجاز اقدام شد.
حسینی جعفر آبادی خاظر نشان کرد: 2حلقه چاه آب غیر مجاز در محدود پشت دانشگاه آزاد شناسایی شد که یک حلقه چاه با عمق 120 متر و یک حلقه چاه دیگر به عمق 110متر بود.
وی در ادامه از برگزاری نشست بررسی اعتبارات استانی این شهرستان در فرمانداری و با حضور معاون عمرانی فرماندار خبر داد و گفت: در این نشست عزیزی نماینده امور آب شهرستان نیز حضور داشت.
مدیر امور منابع اب شهرستان قوچان خاطر نشان کرد: در این نشست نماینده امور منابع آب شهرستان قوچان با ارائه آماری در باره اعتبارات مورد نیاز در راستای اجرای طرح های پژوهشی ، تحقیقاتی و عملیاتی شهرستان مطالبی را بیان و تصریح کرد: برنامه بازگشایی و لایروبی رودخانه ها و اعتبارات مورد نیاز در سال 99 به مبلغ 9300 میلیون ریال جهت بازه 93 کیلومتری در این شهرستان قابل پیش بینی است که امیدوارم این اعتبارات به شهرستان واصل شود.