چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: اخذ دستور قضایی به منظور جلوگیری از حفاری چاه های غیر مجاز و ساخت و ساز در بستر مجاری آب های سطحی در ایام نوروز/ شناسایی 5 حلقه چاه غیرمجاز در د

اخذ دستور قضایی به منظور جلوگیری از حفاری چاه های غیر مجاز و ساخت و ساز در بستر مجاری آب های سطحی در ایام نوروز/ شناسایی 5 حلقه چاه غیرمجاز در د

مدیر امور منابع آب دماوند از اخذ دستور قضایی به منظور جلوگیری از حفاری چاه های غیر مجاز و ساخت و ساز در بستر مجاری آب های سطحی در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "مصطفی عباسی" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با حضور واحدهای گشت و بازرسی این امور در ایام نوروز نسبت به رصد تخلفات و تصرفات بستر و حریم و حفاری چاه های غیر مجاز اقدامات لازم به عمل خواهد آمد.

 وی افزود: همچنین با هماهنگی های به عمل آمده با دادستان شهرستان های دماوند، رودهن و فرماندهی انتظامی شهرستان نسبت به توقف عملیات و طرح موضوع در مراجع قضایی و تحت پیگرد قرار دادن متصرفین بستر و حریم و انفال و حفاری چاه های غیر مجاز پیگیری های لازم انجام خواهد شد.

عباسی در ادامه با بیان اینکه با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی در جهت صیانت از منابع آبی 5 حلقه چاه غیر مجاز طی یک هفته در دماوند مسدود شد، گفت: یک حلقه چاه غیر مجاز نیز به عمق 281 متر پر و  مسدود شد.

عباسی در پایان خاطر نشان کرد: با تشدید نظار های امور منابع آب دماوند عرصه برای سود جویان و متصرفین بستر و حریم نا امن خواهد بود.

کد خبر: 41047
  تاریخ خبر : 1399/01/05
 روابط عمومی
 261