به گزارش روابط عمومی آب منطقهای هرمزگان، با توجه به احتمال وقوع سیل در استان، جلسه فوق العاده این شرکت برابر نظام نامه سیلاب در وزارت نیرو و به منظور بررسی، تحلیل و ارزیابی وضعیت رودخانهها، مسیلها و تاسیسات در حال بهرهبرداری و همچنین پروژههای در دست اجرا تشکیل شد.
دکتر رضا مدرس در این جلسه گفت: مدیریت سیلاب امروزه به عنوان مکمل روش های سازه ای کنترل سیل از اهمیت خاصی برخوردار است. پیش بینی سیل به عنوان ابزاری برای مهار سیلاب مطرح بوده و به عنوان یکی از شاخص های مدیریت می تواند راهگشای مشکلات سیل و یا کاهش خسارات تا حد ممکن باشد.
وی تصریح کرد: این کمیته (مدیریت سیلاب) به عنوان اتاق فرمان یا کنترل عمل میکند و افرادی به صورت میدانی در محلهای مورد بحث در حال انجام فعالیت هستند.
مدرس ادامه داد: مسائل و اطلاعات از نیروهای میدانی دریافت میشود و پس از رصد و پردازش دستورات لازم برای نسبت و نحوه تخلیه آب از سدهای شمیل، نیان و دیگر سدهای استان صادر میشود.
مدرس با اشاره به ضرورت اجرای کامل مفاد نظام نامه سیلاب بر تلاش شبانه روزی مدیران و کارشناسان شرکت آب منطقهای تا پایان زمان بارندگی و سیلاب در مناطق مختلف استان تاکید کرد.
معاون امور عمرانی استانداری هرمزگان بر ضرورت اطلاع رسانی و اعلام هشدار از طریق رسانه ها جهت پیشگیری از خسارات جانی و مالی تاکید کرد و دستورات لازم را برای مدیران ستادی و شهرستانها را صادر کرد.
مدرس با تاکید بر تشکیل کمیته مدیریت بحران ادارات تابعه شرکت آب منطقهای هرمزگان به آماده باش تمامی عوامل و نیروهای مورد نیاز برای کاهش خسارت های احتمالی اشاره کرد.