چهارشنبه, 14 آبان 1404
مشروح خبر :: توقیف 6 دستگاه پمپ غیرمجاز در رودخانه شور شهرری/ جلوگیری ازبرداشت 506 هزار متر مکعب آب

توقیف 6 دستگاه پمپ غیرمجاز در رودخانه شور شهرری/ جلوگیری ازبرداشت 506 هزار متر مکعب آب

مدیر امور آب شهرری از توقیف 6 دستگاه پمپ غیرمجاز در رودخانه شور واقع در شهرری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "سیدحمیدرضا حسینی" با بیان این مطلب اظهار کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی این امور یک دستگاه الکترو موتور با لوله آبده 5 اینچ،دو دستگاه الکتروموتور با لوله آبده 4 اینچ و سه دستگاه کفکش با لوله آبده 3 اینچ در رودخانه شور توقیف شد.

وی با بیان اینکه مجموع دبی پمپ های مذکور 80 لیتردر ثانیه و متعلق به معادن شن و ماسه بوده است، تصریح کرد: این دستگاه ها توقیف و بوسیله یک دستگاه جرثقیل ده تن به پارکینگ منتقل گردید و ضمنا عملیات توقیف با رعایت موازین قانونی و بدون خسارت جانی و مالی پایان پذیرفت.

حسینی در پایان با تاکید بر اینکه با این اقدام از برداشت غیرمجاز سالیانه بیش از 506 هزار مترمکعب از منابع آبهای سطحی جلوگیری شد، افزود: برداشت آب از رودخانه شور بر خلاف ماده 45 قانون توزیع عادلانه آب می­باشد.

مدیر امور آب شهرری خاطر نشان کرد:  این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

کد خبر: 39409
  تاریخ خبر : 1398/10/09
 روابط عمومی
 261