این جلسه با دستور کار برسی مسائل و مشکلات تخریب و تصرف رودخانه ها، شناسایی نقاط حادثه خیز و سازه های پر خطر و تقاطعی با رودخانه ها و مسیل ها، پر و مسلوب المنفع نمودن چاه های غیر مجاز و نصب کنتور های هوشمند بر روی کلیه چاه های کشاورزی و صنعتی آغاز شد .
خرم، رئیس اداره مناب آب پس از قرائت دستورکار جلسه با اشاره به قرار داشتن در آستانه شروع فصل بارندگی امادگی لازم و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از حوادث سال های گذشته را خواستار شد.
وی همچنین با توجه به بحران خشک سالی و جلوگیری از برداشت های غیر مجاز بر همکاری بیش از پیش اعضای شورای حفاظت منابع آب در خصوص پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه های غیر مجاز و نصب کنتور هوشمند تاکیید نمود.
این جلسه چند مصوبه داشت که عبارتند از :
1. تشکیل تیمی متشکل از کارشناسان (اداره منابع طبیعی، منابع آب بنیاد مسکن، جهاد کشاورزی ، راهداری ، شهرداری و بخداری ها و...)جهت بازدید از نقاط حادثه خیز و اقدام نسبت به رفع خطر قبل شروع فصل بارندگی.
2. با توجه به برش های شهرستانی جهت پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه های غیر مجاز مقرر گردد چاه های غیر مجازی که فاقد ثبت نام در سامانه تعیین تکلیف فاقد کشت سبز –محل چاه و یا اراضی تحت شرب ملی و دارای احکام قطعی قضایی می باشند در اولویت جهت پر و مسلوب المنفعه نمودن اقدام گردد.
3. مقرر شد جهت جلوگیری از ایجاد تنش و امنیت در منطقه در زمان پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه های غیر مجاز موضوع در شورای تامین مصوب گردد.
4. الزام نصب کنتور هوشمند آب بروی کلیه چاه های کشاورزی و صنعتی توسط بهره برداران.
5. مقرر شد در راستای حمایت از بهره بردان کشاورز ، جهاد کشاورزی با استفاده از تبصره 8 قانون بودجه سال جاری پیگیری لازم و مکاتبه در خصوص تهیه و نصب کنتور حجمی هوشمند را به عنوان سهم آورده کشاورزان در اجرای آبیاری نوین محسوب نماید.