سه‌شنبه, 13 آبان 1404
مشروح خبر :: توقیف یک دستگاه بیل مکانیکی در منطقه دوبلوک شهرستان فیروزکوه

توقیف یک دستگاه بیل مکانیکی در منطقه دوبلوک شهرستان فیروزکوه

سرپرست امور منابع آب فیروزکوه از توقیف یک دستگاه بیل مکانیکی در منطقه دوبلوک شهرستان فیروزکوه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "وحید مرادی نسب" با اعلام مطلب اظهار کرد: با تلاش و همکاری گروه گشت و بازرسی بخش آبهای سطحی امور و هماهنگی با دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فیروزکوه و نیروی انتظامی منطقه از فعالیت غیرمجاز یک دستگاه بیل مکانیکی در منطقه دوبلوک از اراضی روستای وشتان بخش ارجمند که در حال حفر و احداث یک دهنه نهر در داخل بستر رودخانه بود، جلوگیری به عمل آمد.

وی ادامه داد: در ضمن یک حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور دراراضی آب باریک به عمق 70 متر و با دبی 1 لیتر برثانیه  مسدود شد.

مرادی نسب همچنین با بیان اینکه چاه مذکور در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی  مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج 121 هزار و 17 متر مکعب آب درسال از سفره زیرزمینی منطقه جلوگیری خواهد شد.

 وی در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب فیروزکوه بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

کد خبر: 37244
  تاریخ خبر : 1398/06/16
 روابط عمومی
 273