به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی، در این جلسه مدیرعامل شرکت با بیان اهمیت آماربرداری سراسری از منابع و مصارف آب، طرح آماربرداری را از مهم ترین پروژه های آب در سطح کشور ارزیابی نمود و خاطر نشان کرد: این طرح باید تا پایان سال 98 به سرانجام برسد.
مهندس یوسف غفارزاده همچنین با تاکید بر نقش و اهمیت طرح آماربرداری و تأثیر آن در تمامی تصمیمات و برنامه ریزی های آب استان، اظهار داشت: این شرکت مصمم است تا پایان سالج اری ضمن اتمام طرح آماربرداری، نتایج حاصله را در تصمیم سازی آتی شرکت دخیل نماید.
مدیرکل دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت مدیریت منابع آب ایران در این نشست ضمن قدردانی از نگرش ویژه مدیریت شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی به طرح آماربرداری و با توجه به ضرورت شروع تهیه اطلس و بیلان منابع آب کشور در سال 1399، بر ضرورت اتمام این طرح در سال جاری تاکید نمود.
مهندس رابعی با اشاره بر اهمیت و جایگاه فعالیت های دفتر مطالعات در تصمیم گیری و برنامه ریزی های منابع آب، نقش اطلاعات و مطالعات صحیح را در مقابله با بحران های طبیعی خاطر نشان ساخت.
مهندس دهبندی، رئیس گروه تلفیق و بیلان دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز با قدردانی از تلاش های مجموعه مطالعات پایه شرکت آب منطقه ای، بر آمادگی این گروه در همکاری های فنی در راستای اتمام طرح آماربرداری در سال جاری اشاره کرده و راهکارهای لازم در خصوص ارتقای کمی و کیفی آماربرداری را ارائه نمود.
در ادامه جلسه مجری طرح آماربرداری سراسری دور سوم منابع و مصارف منابع آب، گزارشی از پیشینه طرح آماربرداری ارائه نموده و با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه طرح و مشاوران، تلاش مضاعف مشاوران آماربردار و ادامه حمایت مدیران ارشد شرکت را برای اتمام طرح تا پایان مهرماه خواستار شد.
مهندس محمدحسن فرامرزی، استفاده از نرم افزار به منظور فراهم آوردن ساز و کارهای لازم برای تدقیق آمار ، تسریع ارسال و جمع بندی اطلاعات، کاهش خطای انسانی، تعامل هرچه بیشتر طرح آماربرداری با دفاتر تخصصی و امورهای منابع آب شهرستان ها را از مزایای دور سوم آماربرداری اعلام نمود.