برگزاری دومین جلسه کارگروه سیل و مخاطرات برق،آب و فاضلاب استان در شرکت آب منطقه ای زنجان
در ابتدای این جلسه،مهندس گرانمایه دبیر کارگروه،دستور کار جلسه را قرائت و شناسنامه این کار تیمی معرفی نمود و به مرور اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات جلسه قبلی پرداخت.
گرانمایه در ادامه،گزارش جامعی از وضعیت منابع آبی استان ارائه نمود.
سپس،هریک از اعضای جلسه و نمایندگان دستگاههای اجرایی استان،اهم اقدامات شرکت و اداره متبوع خود را در مواجهه با سیل فروردین ماه سالجاری با ارائه پاورپوینتی شرح دادند.
در ادامه، مهندس سلیمی مدیرکل مدیریت بحران استان،با تبیین بیانات و دیدگاههای خود در خصوص مدیریت بحران اظهارکرد: دو نگرش مختلف در خصوص ماموریت های اداره کل مدیریت بحران استان وجود دارد. اول اینکه، این اداره کل برای انجام وظایف ذاتی و ماموریت های سازمانی دستگاههای اجرایی استان، متولی تامین اعتبار نیست و دوم اینکه،این اداره کل Tدستگاه اجرایی نمی باشد بلکه تمام اقدامات خود را در قالب کارگروههای 14 گانه ذیل شورای هماهنگی مدیریت بحران استان انجام میدهد و کارگروهها به مثابه بازوهای اجرایی هستند.
مدیرکل مدیریت بحران استان،با اشاره به مواد قانونی تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، به تشریح مدیریت جامع و یکپارچه در کنترل بحران و هماهنگی استفاده از همه امکانات و لوازم مورد نیاز وزارتخانه ها،موسسات، شرکتهای دولتی،بانکها،نیروهای نظامی و ... جهت بهره مندی بهینه از توانمندیهای ملی،منطقه ای و محلی در مواجهه با حوادث طبیعی و سوانح پیش بینی نشده پرداخت.
وی سپس از تهیه پیش نویس سند راهبردی شورای هماهنگی مدیریت بحران استان زنجان خبر داد.
در ادامه ،مهندس رضاپور رئیس کارگروه سیل و مخاطرات برق و آب وفاضلاب استان،ضمن خوش آمدگویی به حضار در جلسه،ضمن تاکید بر بی سابقه بودن بارشهای فروردین امسال طی 51 سال اخیر،به تشریح فعالیتهای شرکت در خصوص مواجهه با سیلاب پرداخت و اظهار داشت:سیلاب عمده استان در بخش جنوبی استان زنجان اتفاق افتاد و با باز کردن در یچه های تحتانی سد کینه ورس و رهاسازی تدریجی آب،سیلاب مدیریت گردید و از تبعات و خسارات احتمالی آن پیشگیری شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان،ضمن مهم شمردن رودخانه و حریم آن گفت:باید در مهندسی رودخانه ها اهتمام ویژه صورت گیرد و اعتبار لازم در این زمینه به این شرکت تزریق گردد.
وی افزود: سند راهبردی، یک سند بالادستی است که برگرفته از برنامه های عملیاتی است و از اهمیت بالایی برخورداراست و لازم الاجرا می باشد و امیدواریم دستگاههای اجرایی مرتبط با ارائه برنامه های خود،تهیه این سند مهم را تسریع بخشند.