
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، محمد علایی روز شنبه در سی و یکمین جلسه شورای هماهنگی امور حقوقی وزارت نیرو که در سالن جلسات باشگاه برق استان برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه مدیران دستگاه های استانی از همدلی و انسجام بسیار خوبی در مسائل آبی برخوردار هستند.
وی افزود: همچنین در حوزه مسائل قضایی و نظارتی؛ سازمان بازرسی، مدیران محاسبات و سایر بخش های مرتبط، با درک مسائل دوگانه حقوق مردم و دولت، بسیار در این زمینه حساس هستند و نمی گذارند از طرف دستگاه های خدماتی حقوق مردم نادیده گرفته شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: اگر بخواهم به مسائل جدیدی که در بخش حقوقی مرتبط به وزارت نیرو پیش آمده است اشاره کنم و با توجه به تجربه 30 ساله خدمت در این زمینه باید اذعان کنم که خدمت رسانی در حوزه حقوقی صنعت آب و برق با یک شیب تند صعودی پیش رفته است.
وی با بیان اینکه ما در سه دهه گذشته با بسیاری از مسائل کنونی مواجه نبودیم، خاطر نشان کرد: در حال حاضر شرکت های آب، برق و فاضلاب به هشتاد و دو میلیون نفر در کشور در موضوعاتی متنوع خدمات ارائه می کنند.
علایی با اشاره به اهمیت کیفیت خدمات دهی به شهروندان و مردم ابراز کرد: امروز موضوع خدمات در حوزه آب و برق با مسائل امنیتی کشور در هم تنیده شده است که در این خصوص کلیه مسائل و رخدادهای فنی آب و برق با توجه به این ملاحظه مدیریت و کنترل می شود.
وی به مدیریت شایسته سیلاب در کشور اشاره کرد و گفت: مدیریت سیلاب ها به ویژه در استان خوزستان که از منابع عظیم آب سطحی برخوردار است برگ زرینی در کارنامه وزارت نیرو میباشد، در استان خراسان رضوی نیز به خوبی موضوع سیلاب ها با همکاری و حضور دستگاه قضایی حل شد و خوشبختانه هیچ گونه تلفات جانی رخ نداد.