بازدید امام جمعه، مدیر امور آب و جمعی از مسئولان شهرستان سرخس ار سدهای شوریجه و دوستی
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین بختیاری امام جمعه سرخس به همراه عبادی نژاد، رئیس اداره منابع آب و جمعی از مسئولان شهرستان از سدهای شوریجه و دوستی بازدید کردند.
این گزارش حاکی است عبادی نژاد در جریان این بازدید گزارشی از روند عملیات اجرایی سد شوریجه و نقش این سد در تامین آب شرب و کشاورزی شهرستان ارائه کرد.
امام جمعه سرخس نیز با اشاره به اهمیت سد شوریجه در مهار آب های سطحی و جلوگیری از خروج این آب ها از کشور گفت: انشاءا... با افتتاح این سد شاهد رونق بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال در این بخش خواهیم بود.
سد شوریجه بر روی رودخانه کشف رود در نزدیکی روستای پل گزی، از توابع بخش مرزداران شهرستان سرخس در حال احداث است و با 200 میلیون مترمکعب دومین سد بزرگ استان خراسان رضوی پس از ساخت خواهد بود.