شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: استفاده از ظرفیت سدهای کوچک مخزنی شهرستان های آزادشهر و رامیان برای ذخیره سازی وکنترل سیلاب احتمالی

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان:

استفاده از ظرفیت سدهای کوچک مخزنی شهرستان های آزادشهر و رامیان برای ذخیره سازی وکنترل سیلاب احتمالی

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: لازم است از ظرفیت سدهای کوچک مخزنی شهرستان های آزادشهر و رامیان برای کنترل سیلاب احتمالی هفته آینده و ذخیره آب استفاده نمائیم..

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس علی نظری بیان کرد: در این راستا سدهای کوچک مخزنی متعلق به شرکت، مانند مازیاران ، سیدآباد و مرزبان در این 2 شهرستان از ظرفیت هایی است که می تواند نقش کنترل کننده سیلاب و ذخیره آب را در سیلاب احتمالی هفته آینده که سازمان هواشناسی پیش بینی نموده است، داشته باشند. 
گفتنی است، با ذخیره آب در بالادست توسط این سدهای کوچک مخزنی و کنترل سیلاب می توان ورودی آب رودخانه گرگانرود را کاهش داده و از ورود آب جدید به شهر های آق قلا وگمیشان جلوگیری کرد.

کد خبر: 34449
  تاریخ خبر : 1398/01/23
 روابط عمومی
 303