یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: افزایش چهار برابری دبی آب ورودی به سد15خرداد دلیجان

بارش های اخیر؛

افزایش چهار برابری دبی آب ورودی به سد15خرداد دلیجان

فرماندار دلیجان از افزایش دبی ورودی آب به سد 15 خرداد به میزان 18 متر مکعب خبرداد.

فرماندار دلیجان گفت: با وجود افزایش دبی ورودی به سد 15 خرداد دلیجان هیچ نگرانی درخصوص افزایش میزان حجم آب ذخیره شده در پشت سد وجود ندارد.

سیامک سلیمانی در ادامه اظهار کرد: در پی بارش های مطلوب اخیر شاهد افزایش دبی ورودی آب به سد 15 خرداد به میزان چهار برابر هستیم و هم اکنون 18 متر مکعب دبی ورودی آب به این سد است.

وی افزود:  بالغ بر 50 میلیون متر مکعب حجم کل آب ذخیره شده در سد 15 خرداد است و در صورت افزایش میزان حجم کلی آب ذخیره شده در سد هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت. 

فرماندار دلیجان درباره وضعیت رودخانه های شهرستان نیز گفت: به دلیل اینکه رودخانه های شهرستان فصلی هستند مشکل خاصی وجود ندارد و خوشبختانه حجم آب قابل توجهی در رودخانه های شهرستان جاری است و در برخی نقاط به صورت جزئی آبگرفتگی وجود داشت که با تدبیر ستاد مدیریت بحران برطرف شد. 

کد خبر: 34210
  تاریخ خبر : 1398/01/13
  آخرین به‌روزرسانی : 1398/01/13
 بهاری
 272