یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: آمادگی دستگاه های خدمات رسان استان برای مقابله با سیلاب

مدیر کل مدیریت بحران؛

آمادگی دستگاه های خدمات رسان استان برای مقابله با سیلاب

دستگاه های خدمات رسان و امدادی استان مرکزی برای مقابله با خطرات حوادث احتمالی درآماده باش کامل هستند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت : پیش بینی های سازمان هواشناسی حکایت از ورود سامانه بارشی طی 48 ساعت آینده در استان  مرکزی دارد و با توجه به اخطاریه های این سازمان تمامی دستگاه های خدمات رسان اعم از امدادگران هلال احمر ، اورژانس ، نیروهای انتظامی و نظامی و سازمان های مردم نهاد در آماده باش قرار گرفتند.

غیاثی افزود : هم استانی ها از تردد و مسافرت های غیر ضروری خودداری نمود ه و از قرار گرفتن در کنار رودخانه ها و بند های خاکی و سدها به شدت اجتناب نمایند.

وی در ادامه گفت: جلسات اضطراری مدیریت بحران استانداری برای هماهنگی و پیشگیری از حوادث احتمالی سیلاب در استان پیوسته در حال برگزاری است و ضمن آمادگی کامل همه نهادها چند دستگاه ماشین آلات راه سازی برای رفع مشکلات احتمالی تامین شده است .

کد خبر: 34161
  تاریخ خبر : 1398/01/11
 بهاری
 300