چهارشنبه, 26 آذر 1404
مشروح خبر :: استمرار عملیات رها سازی مرحله دوم آب از سد مخزنی مهاباد به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی 98-1397

استمرار عملیات رها سازی مرحله دوم آب از سد مخزنی مهاباد به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی 98-1397

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی از استمرار عملیات رها سازی مرحله دوم آب از سد مخزنی مهاباد به سمت دریاچه ارومیه در سال آب 98-1397 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی، مهندس کیومرث دانشجو ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه و پیرو ابلاغیه اخیر شرکت مدیریت منابع آب ایران ، مرحله دوم عملیات رهاسازی آب از سد مهاباد به حجم 20 میلیون متر مکعب و با دبی20 مترمکعب در ثانیه  ادامه خواهد یافت به طوریکه با این افزایش حجم رها سازی در مرحله دوم به 50 میلیون متر مکعب می رسد .

دانشجو همچنین یادآور شد: با رهاسازی این میزان آب، مناطق پایین دست رودخانه و سد مهاباد تحت تاثیر قرار خواهند گرفت و از عموم مردم و ساکنان محلی خواست ضمن رعایت دقیق  نکات ایمنی در زمان رهاسازی و پس از آن از نزدیک شدن به حریم و بستر رودخانه ها خودداری کنند و همچنین کشاورزان منطقه در راستای حمایت از برنامه های احیای دریاچه  ارومیه از برداشت های غیر مجاز آب در طول مسیرها برای اهداف زراعی خودداری نمایند.

کد خبر: 33716
  تاریخ خبر : 1397/12/14
 دبیر خبر
 413