در نشست با حوزه معاونت بهره برداری و امور مشترکین مدیر عامل شرکت آب منطقه ای عنوان نمود :
دراین جلسه که با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید شروع شد نخست شهلایی معاون بهره برداری نسبت به اراِ ئه توضیحاتی در خصوص معاونت حفاظت و بهره برداری پرداخت وی با اشاره به حجم فعالیتها وگستردگی وظایف خواستار توجه به بیشتر به این بخش گردید. در ادامه مدیران شهرستانها و مدیران بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی، دفتر رودخانه ها و سواحل و محیط زیست وکیفیت آب هر یک به صورت جداگانه موارد مدنظر را مطرح و به بیان چالشها و مشکلات پیش رو پرداختند. در ادامه نشست، درویشی مدیرعامل شرکت با اشاره به اینکه پویایی حوزه بهره برداری برای شرکت بسیار مهم است خواستار برگزاری جلسات و نشستها به صورت تخصصی تر با هریک از زیر مجموعه ها شد؛ درویشی اظهار داشت بدون نقشه راه و برنامه ریزی های درست، شرایط سختی پیش رو خواهد بود و اهداف مدنظر محقق نخواهد شد. وجود برنامه و تدبیر در کار می تواند مشکلات و خطرات ناشی از آن مسائل انسانی را به حداقل برساند. مدیر عامل شرکت ادامه داد حوزه بهره برداری دارای پتانسیل خوبی است اما نکته مورد توجه این است که در گام نخست باید با تشکیل کمیته ها کاری و تخصصی به انسجام و پویایی مجموعه افزود. وی با اشاره به هماهنگی برای شناسایی چالش ها ومشکلات، ارائه راه حلهای دقیق وکارشناسی شده را عامل توفیق در کار دانست. درویشی با اشاره به اینکه عمده کارحوزه بهره برداری در شبکه ها است، هماهنگی بین سازمانی و بین بخشی، برای ساماندهی شبکه های پایاب سدها را جزو ضروریات دانست.
مدیر عامل شرکت از مدیران شهرستانهای تابعه خواست برای رصد وضعیت طرحهای خاتمه یافته و در دست اجرای حوزه فعالیت خود وقت بیشتری صرف کرده و با مجریان طرحها ارتباط کاری موثرتری داشته باشند، وی با تاکید بر اهمیت تعاملات بین مجریان طرحها وکارشناسان در زمان ساخت یا در حین ساخت خواستار استفاده از تجارب موفق مدیریتی برای حفظ سرمایه و موفقیتها در طرحها شد. وی توجه به نظارت همزمان و تشکیل کمیته طرحهای خاتمه یافته بین معاونت طرح و توسعه وحفاظت و بهره برداری را از دیگر مباحث بسیار با اهمیت دانست که با تحلیل اطلاعات و تجزیه درست داده ها، تصمیم گیریهای درست مدیریتی را ممکن می سازد. وی با اشاره به لزوم اشرافیت بر حوزه های کاری لازمه این کار را اطلاعات درست، به موقع و به هنگام دانست.
درویشی در ادامه با اشاره به اهمیت پارادایم سازگاری با کم آبی و اینکه مورد توجه وزیر محترم و از سیاست های زیرساختی وزارت نیرو است بر لزوم توجه به برنامه های کامل وجامع در این خصوص تاکید کرد. درویشی با مهم خواندن مدل الگوی مناسب سازگاری با کم آبی خواستار استفاده از ظرفیت خوب دانشگاههای منطقه شد.ضمن اینکه نباید از ظرفیت بخش خصوصی غافل شد. وی با اشاره به لزوم ایجاد فضای کار و تلاش به همراه راه حل های انگیزشی در همه همکاران، ارتقای روحیه همکاری و تعلق سازمانی را عامل پیشبرد اهداف وتعالی سازمانی دانست. درویشی در پایان با اشاره به اینکه سال 98 شرکت آب منطقه ای کرمانشاه یک شرکت بهره برداری است همکاران را به همکاری های بیشتر برای فعالیتها ورسیدن به مطلوب دعوت نمود.