دراین نشست نخست مدیرعامل شرکت با اشاره به اهمیت وجود داده های پایه وتبدیل آنها به اطلاعات و دانشی که بتواند فرا راه تصمیمات بعدی باشد بر لزوم تهیه نقشه هیدروژئولوژی استان که قابلیت بروز شدن را داشته باشد تاکید کرد. درویشی با اشاره به اهمیت داده های درست برای تصمیم گیری های دقیق، خواستار تقویت بخش مطالعات شد به گونه ای که بتوان با پایش کمی و کیفی بهنگام منابع آب، راه تصمیم گیری ها برای سازگاری با کم آبی را هموار ساخت.درویشی با اشاره به اهمیت منابع آب کارست وظرفیت بسیار خوب استان در بخش آب کارست وسازندی و نیز آبهای نامتعارف خواستار ورود جدی شرکت ودانشگاه معین برای تشریک مساعی در این امور شد، ضمن اینکه بر پویایی برنامه های جدی سازگاری با کم آبی واهمیت منابع کارست وسازندی نباید تاکید داشت.
مدیرعامل شرکت با ذکر این مهم که اشتراک همکاری های مطالعات با حوزه های مختلف تحقیقات، طرح و توسعه، معاونت بهره برداری می تواند منجر به ارائه بیلان های بروز وتوسعه افق دید مدیران وتصمیم مدیران استان در مواجه با توسعه مبتنی بر آب گردد به اهتمام جدی این همکاری ها تاکید کرد.
وحدتی مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب با مروری بر منابع آب استان به مشکلات ومسائل پیش روی دفتر مطالعات اشاره داشت. وی با حیاتی دانستن تولید آمار و اطلاعات درست، ساماندهی نیروی انسانی و تأمین زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری را برای تداوم حیات کاری دفتر مطالعات ضروری دانست. روسای گروه های مختلف دفتر مطالعات وکارشناسان این دفتر نیز خواستار رسیدگی به برخی مشکلات وتقویت نیروی انسانی شدند. در ادامه نشست معاون برنامه ریزیی با اعلام این مهم که نمی توان به یکباره به حل همه مشکلات پرداخت اتخاذ تدابیر مناسب واتکا به نیروی انسانی کارآمد را امری مهم در ساماندهی امور زیرساختی دانست. علاوه براین ضمن تاکید بر موارد اشاره شده مدیرفناوری اطلاعات و توسعه نیز به لزوم کارآمدسازی منابع انسانی به ویژه در دفتر مطالعات تاکید کرد.