به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان، هوشنگ ملایی در حاشیه این بازدید توضیح داد: در فاز نخست شیرین سازی آب دریا حدود ۱۸۰میلیون مترمکعب در سال آب تولید می شود که ۱۳۰میلیون مترمکعب آن درسال به استان های کرمان و یزد انتقال می یابد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۵۰میلیون مترمکعب آب آبشیرینکن در سال برای شرب استان هرمزگان استفاده خواهد شد افزود: همچنین ظرفیت اجرایی در فازهای ۲و۳ این طرح، شیرین سازی وانتقال۴۷۰میلیون مترمکعب درسال است.
این مقام مسئول یاداور شد: این پروژه در دو بخش اجرا می شود که در بخش نخست آن آبگیری از خلیج فارس و شیرین سازی توسط شرکت مهندسی توسعه آب آسیا که ۱۰۰درصد سهام آن شرکت متعلق به شرکت تامین و انتقال آب خلیج فارس می باشد، انجام می شود.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان اضافه کرد: بخش دوم نیز شامل ایستگاه های پمپاژ و خطوط انتقال از سایت شیرین سازی بندرعباس تاسیرجان، مس سرچشمه و اردکان یزد و چادملو حدودا به طول ۹۷۵کیلومتر است.
ملایی اظهار کرد: فازصفر و یک ایجاد آبشیرینکن با هدف تولید۶۰۰ هزار مترمکعب در روز آبشیرین از دریا در بندرعباس و ۱۵۵هکتار زمین تخصیص یافته با تکنولوژی اسمزمعکوس اجرا می شود.
وی بیان کرد: حجم سرمایه گذاری ارزی این طرح ۳۸۵میلیون یورو و ۹۲۴۵میلیون ریال و کل حجم سرمایه گذاری ۲۷۵۰۰میلیارد ریال است.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان در پایان خاطر نشان ساخت: مشاوران این طرح ILF اتریش، هندسه پارس(مشاور همراه) ، آب و محیط خاورمیانه (مشاورهمراه)، ستاره صنعت پردازان و مهندسین مشاور راهنما صنعت ایرانیان می باشند و طرح داری مجوز سازمان محیط زیست است.