سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی خراسان رضوی:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، وحید قربانی امروز در هشتمین نشست آسیایی شبکه جهانی آب و اطلاعات توسعه ای برای مناطق خشک(G_WADI) و دومین نشست ملی فناوری های آب که در محل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد عنوان کرد: امروزه باید با طبیعت همراهی کنیم و آنچه که طبیعت می تواند بازچرخانی کند به کار گیریم. مشکل امروز ما در حوزه منابع آب سبک زندگی و بهره برداری است لذا اگر شرب، کشاورزی و صنعت ما بر اساس استاندارد طبیعت باشد بحران آب، خاک و طبیعت نخواهیم داشت.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری خراسان رضوی با اشاره به افت سطح آب زیرزمینی در 34 دشت از 37 دشت استان عنوان کرد: شرایط استانی ما به نحوی است که دشت های استان دارای افت سطح منابع آب زیرزمینی هستند همچنین بارندگی 40 ساله استان از حدود 220 میلیمتر در 10 ساله اخیر به کمتر از 200 میلیمتر کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: با توجه به اقدامات انجام شده در سطح مشهد می توانیم عنوان کنیم که در حوزه آب، استان بی برنامه و بدون راهبرد نیست. سیاست و برنامه های بسیاری تدوین شده به طوری که بخش عمده ی وقت و انرژی در گروه مدیریت چالش های آب در استان در این حوزه صرف شده است.
قربانی در ادامه گفت: در حوزه مدیرت آب در استان خراسان رضوی با دو گونه رویکرد مدیریتی مواجه هستیم. استان به جهت وجود مناطق کویری و معضلات کمبود آب در این مناطق با چالش کوچ جمعیت مواجه است. از طرفی مشهد، بزرگترین شهر شرق کشور، با مشکل مهاجر پذیری مواجه است و مدیریت منابع آب باید در این حوزه ها فعالیت کند.