دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: جلوگیری از برداشت بیش از 158 هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی اسلامشهر

جلوگیری از برداشت بیش از 158 هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی اسلامشهر

سرپرست امور منابع آب شهرستان اسلامشهر از پر و مسلوب المنفعه شدن سه حلقه چاه غیر مجاز و در نتیجه جلوگیری از برداشت بیش از 158 هزار متر مکعب از منابع آب زیرزمینی در محدوده عملکرد این امور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "محمدرضا گیتی پژوه" با اعلام این مطلب اظهار کرد: با همکاری گروه گشت و بازرسی و اخذ دستور قضایی در جهت صیانت از منابع آبی سه حلقه چاه غیر مجاز در مجمو ع به عمق 190 متر و آبدهی 8 لیتر در ثانیه پر و مسلوب المنفعه شد.

وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی پر و مسلوب المنفعه شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج 158 هزار و 400 متر مکعب آب در سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: فرونشست جزو خطراتی است که در پی برداشت های غیر مجاز از سفره های آب زیرزمینی اتفاق می افتد.

گیتی پژوه در پایان خاطر نشان کرد: امور منابع آب اسلامشهر بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

کد خبر: 31614
  تاریخ خبر : 1397/09/03
 الهامی منش
 409