
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، دهمین دوره جشنواره نخستین واژه آب به همت شرکت آب و فاضلاب شهری قوچان و با همکاری اداره آموزش و پرورش و اداره امورمنابع آب قوچان در دبستان آقانجفی قوچان برگزار شد.
مدیر امور منابع آب قوچان در مراسم اهدای جوایز برگزیدگان مسابقه نقاشی، خطاب به دانش آموزان پایه های اول تا سوم ابتدایی حاضر در مراسم عنوان کرد: آب شرب و بهداشت در سطح شهر قوجان از ذخیره سدها و چاه ها تامین می شود که به دلیل کمبود آب در سال های اخیر با چالش هایی مواجه شده است.
سید موسی حسینی جعفرآبادی با اشاره به خشکسالی بی سابقه سال آبی گذشته اظهار داشت: کاهش بارش باران و برف موجب شده برای تامین آب مورد نیاز بخش های مختلف به ویژه مصارف شهری با مشکلات زیادی مواجه شویم. بر این اساس لازم است به منظور سازگاری با کم آبی، با کمک دانش آموزان عزیز تلاش کنیم آب را بهینه مصرف کرده و از اسراف آن خودداری نماییم.
وی در گفتگو با دانش آموزان از ایشان خواست پیشنهادات خود را برای صرفه جویی آب در منزل و مدرسه با همکاری خانواده و دوستان بیان کرده و یا از طریق نقاشی به تصویر بکشند.
در حاشیه این مراسم نقاشی های دانش آموزان به نمایش گذاشته شد و آثار برتر ضمن دریافت هدیه، برای شرکت در مرحله استانی و کشوری انتخاب شدند.