به گزارش روابط عمومی، "مصطفی عباسی" با بیان این مطلب اظهار کرد: بارندگی به طور گسترده در قسمت شمالی شهرستان به وقوع پیوست که تمرکز اصلی شدت بارندگی در روستاهای فوق الذکر منجر به وقوع سیلاب شد.
مدیر امور منابع آب فیروزکوه با اشاره به اینکه در روستای شهرآباد و در دقایق ابتدایی، بارش به صورت تگرگ اتفاق افتاد، یادآور شد: در شاخه "شهرآباد- بادرود"، نیز رواناب در بین اراضی کشاورزی جریان یافت؛ اما در شاخه "شهرآباد- دره شوعه" رواناب به مراتب کمتر بوده و علت این موضوع نیز احداث سیل بند ها و مخازن تاخیری سیلاب در مسیل های اصلی بالا دست می باشد.
وی با تاکید بر اینکه برخی از منازل روستایی دچار آسیب جدی شده است، تصریح کرد: بر اثر جاری شدن سیل به ۷ روستا و راه های روستایی، تعدادی از کندوهای زنبور داران، 10 واحد مسکونی و در حدود 200 هکتار از اراضی زیر کشت این منطقه خسارت وارد شده است.
عباسی افزود: در هنگام وقوع سیل عوامل راهداری به کمک اکیپ گشت و بازرسی امور آب فیروزکوه توانستند، به فاصله کوتاهی راه های روستایی را بازگشایی کنند و هم اکنون مشکلی در تردد این روستاها وجود ندارد.
وی نیز از حضور و آماده باش اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان فیروزکوه در محل حادثه خبر داد و گفت: امداد رسانان هلال احمر به همراه تیم های مدیریت بحران شهرستان فیروزکوه و عوامل انتظامی به سرعت در محل حاضر شده و با بازگشایی راه به تخلیه محل پرداختند.
مدیر امور آب فیروزکوه در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به موارد مطروحه، قلع و قمع مستحدثات و دیوار کشی مجاور رودخانه، ساماندهی مسیر رودخانه با دیواره ساحلی فنی جهت عبور ایمن سیلاب، احداث سیل بند در نقاط حادثه خیز، احداث سازه های تقاطعی فنی، لایروبی کالورت ها و مسیل ها و همچنین تخلیه رسوبات تجمع یافته در پشت سیل بند ها می تواند منجر به کاهش چشمگیر خطرات ناشی از وقوع سیلاب گردد.