دوشنبه, 30 شهریور 1405
مشروح خبر :: قدردانی نماینده شادگان از پیشرفت مخزن خنافره و اقدامات سازمان آب و برق خوزستان

قدردانی نماینده شادگان از پیشرفت مخزن خنافره و اقدامات سازمان آب و برق خوزستان

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید مشترک با مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از پروژه مخزن ۸ هزار مترمکعبی خنافره، از استمرار فعالیت و پیشرفت حدود ۱۸ تا ۲۰ درصدی این طرح با وجود شرایط دشوار و وجود معارضین قدردانی کرد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، هاشم خنفری در جریان بازدید از پروژه مخزن ۸ هزار مترمکعبی خنافره که با حضور عباس صدریان‌فر، مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، انجام شد، با قدردانی از روند اجرای این طرح اظهار کرد: کار بسیار بزرگی در خنافره آغاز شده و نکته قابل توجه این است که عملیات اجرایی پروژه در ایام جنگ ۴۰ روزه آغاز شد، اما سازمان آب و برق خوزستان با وجود شرایط دشوار، کار را متوقف نکرد و پروژه را با جدیت پیش برد.

وی افزود: پیشرفت حدود ۱۸ تا ۲۰ درصدی پروژه در مدت کوتاه سپری‌شده از آغاز عملیات، با وجود مشکلات متعدد از جمله شرایط جنگی و وجود معارضین، نشان‌دهنده اراده قوی سازمان آب و برق خوزستان برای حل مشکلات مردم است.

نماینده مردم شادگان با تأکید بر اینکه این روند نتیجه پیگیری و مدیریت مستقیم مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان است، گفت: باید صمیمانه از مهندس صدریان‌فر و مجموعه سازمان آب و برق خوزستان به دلیل این عملکرد و اراده‌ای که برای حل مشکلات مردم دارند، تقدیر و تشکر کنم.

خنفری ادامه داد: شخصاً در روزهای تعطیل نیز از این پروژه بازدید کرده‌ام و هر بار شاهد فعال بودن کارگاه و ادامه عملیات بوده‌ام. این موضوع نشان می‌دهد دستور و تأکید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان برای پیشرفت پروژه، در عمل نیز دنبال شده و کارگاه بدون توقف فعال بوده است.

وی همچنین با اشاره به عملکرد سازمان آب و برق خوزستان در حوزه تأمین آب شادگان در سال گذشته اظهار کرد: عملکرد سازمان در موضوع آبرسانی و تأمین آب کشاورزی قابل تقدیر بوده است. لایروبی‌های انجام‌شده، مدیریت مناسب منابع آب و همچنین بارش‌های مناسب موجب شد در سال گذشته کمترین تنش آبی را در بخش نخیلات داشته باشیم.

نماینده مردم شادگان در مجلس در پایان با تأکید بر ضرورت تداوم این روند، از مدیرعامل و مجموعه سازمان آب و برق خوزستان برای پیگیری پروژه‌های آبرسانی و استمرار اقدامات اجرایی در شهرستان شادگان قدردانی کرد.

کد خبر: 154114
  تاریخ خبر : 1405/06/30
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/30
 گل گل جم
 12