دوشنبه, 23 شهریور 1405
مشروح خبر :: انسداد 78 حلقه چاه غیرمجاز در دو شهرستان شیروان و فاروج

انسداد 78 حلقه چاه غیرمجاز در دو شهرستان شیروان و فاروج

مدیر منابع آب دو شهرستان شیروان و فاروج در استان خراسان شمالی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا هفته اخیر، 78 حلقه چاه غیرمجاز در دو شهرستان شیروان وفاروج مسدود شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی، احد باقرزاده اظهار کرد: این کار در راستای صیانت و حفاظت از منابع آب زیرزمینی و جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز انجام شده است.

وی افزود: در همین مدت، چهار دستگاه حفاری چاههای غیرمجاز توقیف شده و 20 دستگاه موتورپمپ و منصوبات غیرمجاز برداشت آب سطحی نیز توقیف و از بستر و حریم رودخانه ها جمع‌آوری شده است.

باقرزاده همچنین از بازگشایی و آزادسازی 62 هزار مترمربع از حریم رودخانه‌ها در این دو شهرستان خبر داد و گفت: این اقدامات در راستای حفاظت از بستر و حریم رودخانه‌ها، پیشگیری از تصرفات و ارتقای ایمنی در برابر سیلاب انجام شده است.

به گفته وی، حفاظت از منابع آب و پیشگیری از برداشت‌های غیرمجاز، با هدف حفظ منابع آب برای نسل‌های آینده با جدیت ادامه خواهد داشت.

کد خبر: 153910
  تاریخ خبر : 1405/06/23
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/23
 مدیر روابط عمومی
 45