سه‌شنبه, 17 شهریور 1405
مشروح خبر :: تقویت همکاری بین شرکت آب منطقه‌ای و دستگاه قضایی اردبیل در رفع چالش‌ها و موانع بخش آب راهگشاست

در دیدار مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل با رئیس کل دادگستری استان عنوان شد؛

تقویت همکاری بین شرکت آب منطقه‌ای و دستگاه قضایی اردبیل در رفع چالش‌ها و موانع بخش آب راهگشاست

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل با حجت‌الاسلام کثیرلو، رئیس کل دادگستری استان دیدار کرد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، بهروز محمدی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در این دیدار با قدردانی از حمایت های دستگاه قضایی استان از اقدامات و فعالیت های بخش آب استان، بر تقویت این همکاری ها برای رفع موانع و چالش های موجود منابع آب استان تاکید کرد.

بهروز محمدی در ادامه همچنین ضمن تاکید بر ضرورت برگزاری جلسات میان دستگاه قضایی و شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در راستای صیانت از منابع آب، نسبت به برخورد با تخلفات و پیشگیری از آسیب به منابع آبی استان تأکید کرد.

وی اظهار داشت: شرکت آب منطقه ای اردبیل در راستای هماهنگی و همکاری بین دو مجموعه آمادگی دارد نسبت به برگزاری همایش حقوقی با حضور قضات و کارشناسان منابع آب نماید تا بسیاری از موانع و چالش ها حل شود.

حجت الاسلام کثیرلو رئیس کل دادگستری استان نیز در این دیدار بر حمایت از اقدامات قانونی در زمینه حفاظت از منابع آب و ضرورت همکاری دستگاه‌های متولی برای صیانت از حقوق عمومی و منابع آب تأکید کرد.

کد خبر: 153716
  تاریخ خبر : 1405/06/17
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/06/17
  اداره روابط عمومی
 9