شنبه, 21 شهریور 1405
مشروح خبر :: انسداد 11 حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان‌های گرمی و انگوت

مدیر منابع آب شهرستان خبر داد:

انسداد 11 حلقه چاه غیرمجاز در سطح شهرستان‌های گرمی و انگوت

مدیر منابع آب شهرستانهای گرمی و انگوت گفت: در سه ماهه اول سالجاری ضمن شناسایی 14 حلقه چاه غیرمجاز در سطح دو شهرستان، 11 حلقه چاه غیرمجاز مسدود و مسلوب‌المنفعه شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، رضا بدرزاده با اشاره به اجرای برنامه تعادل بخشی و نظارت بر برداشت‌های منابع آب سطحی و زیرزمینی در سطح شهرستانای گرمی وانگوت افزود: در سالجاری 2 دستگاه کنتور هوشمند و حجمی بر روی چاههای مجاز دو شهرستان نصب شده است و در همین بازه ضمن ضمن بازدید از 75 حلقه چاه دارای پروانه برداشت آب، از حفر 4 حلقه چاه غیرمجاز جلوگیری شده است.

وی تصریح کرد: لایروبی رودخانه گرمی چایی به طول 5 کیلومتر آغاز شده است و در روزهای اخیر 300 متر لایروبی و بازگشایی شده است و بقیه عملیات هم ادامه دارد.

بدرزاده با اشاره به انجام گشت و بازرسی از رودخانه های شهرستان در جهت جلوگیری از تصرف رودخانه ها اظهار داشت: در سه ماهه اول سالجاری 600 مترمربع از اراضی تصرف شده در بستر رودخانه های دو شهرستان آزادسازی شده است.

مدیر منابع آب شهرستانهای گرمی و انگوت عنوان کرد: در راستای عملیاتی کردن برنامه های بهینه سازی برنامه جامع نگهداری، بهره‌برداری، تعمیرات و نظارت بر ایمنی و پایداری تاسیسات آبی دو شهرستان، عملیات لایروبی و بازسازی قسمت های تخریب شده کانال آب آور سد گیلارلو به طول 16 کیلومتر شروع شده است و تا اواسط تابستان به انجام خواهد رسید.

وی تعمیر و سرویس 2 دستگاه ژنراتور برق اضطراری، تکمیل ساختمان بهره برداری سد گیلارلو، انجام تعمیرات روشنایی وراه اندازی مجدد اتاق کنترل سد تازه کند و برگزاری 5 نشست با بهره برداران بخش کشاورزی را از دیگر فعالیت های انجام یافته در سه ماهه اول سال ذکر کرد.

کد خبر: 150454
  تاریخ خبر : 1405/04/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/04/20
  اداره روابط عمومی
 81