شنبه, 21 شهریور 1405
مشروح خبر :: مخزن ذخیره ۲۰هزار مترمکعبی شام اسبی ۶۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد

بازدید استاندار اردبیل از پروژه‌های آب‌رسانی مرکز استان؛

مخزن ذخیره ۲۰هزار مترمکعبی شام اسبی ۶۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل به همراه مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل و جمعی از مسؤولان، روند اجرای طرح جامع مخزن ۲۰هزار مترمکعبی، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب در منطقه شام اسبی اردییل را مورد بررسی میدانی قرار داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل در این بازدید با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های آبرسانی مرکز استان از برنامه‌های اولویت‌دار دولت در مرکز استان است، اظهار داشت: وزارت نیرو به دلیل اهمیت موضوع آب در مرکز استان، تکمیل هرچه سریعتر پروژه‌های این بخش را در اولویت قرار دهد و ما نیز در این مسیر همراه بخش آب استان هستیم.

امامی یگانه تامین آب شرب مرکز استان را کاری اساسی و اولویت‌دار عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تامین بخش اعظمی از آب شرب مرکز استان از طریق سد یامچی صورت می گیرد و باید به دنبال برنامه های جامع برای تقویت این موضوع باشیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل در این بازدید با ارائه گزارشی گفت: مخزن ذخیره ۲۰هزار مترمکعبی شام اسبی با حدود ۶۵درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست و ایستگاه پمپاژ نیز با حدود ۵۵درصد پیشرفت در دستور کار قرار دارد که در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز به میزان ۱۰۰میلیارد تومان، این مجموعه طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

علی حیدری اناری افزود: این پروژه‌ها نقش کلیدی در تقویت، پایدارسازی و تأمین آب به‌ویژه برای طرح نهضت ملی مسکن در شهرک شهید سلیمانی و شهرک شهید خراسانی دارند و با تکمیل آن‌ها، زیرساخت حیاتی آب‌رسانی این مناطق به‌صورت ملموس ارتقا خواهد یافت.

کد خبر: 150452
  تاریخ خبر : 1405/04/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/04/21
  اداره روابط عمومی
 56