یکشنبه, 16 آذر 1404
مشروح خبر :: حمایت از ایده‌های نوآورانه و تقویت همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت آب

رئیس گروه پژوهش شرکت مدیریت منابع آب ایران در گفتگو با شبکه خبری آب مطرح کرد؛

حمایت از ایده‌های نوآورانه و تقویت همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت آب

رئیس گروه تحقیق، پژوهش و نوآوری شرکت مدیریت منابع آب ایران از برگزاری رویداد فناورانه و برنامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایده‌های دانشگاهی خبر داد؛ برنامه‌هایی که با هدف تقویت مسیر نوآوری در صنعت آب و کمک به حل چالش‌های این حوزه با مشارکت نخبگان و شرکت‌های فناور طراحی شده‌ است.

فریده کرم‌زاده، رئیس گروه تحقیق، پژوهش و نوآوری شرکت مدیریت منابع آب ایران، در حاشیه بیست‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تأسیسات ایران، در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری آب ایران، از برنامه‌های حمایتی این شرکت برای گسترش همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و تقویت ایده‌های نوآورانه در صنعت آب خبر داد.

کرم‌زاده با اشاره به برگزاری نشست تخصصی با حضور مدیران ارشد بخش آب و شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه صنعت آب گفت: در این جلسه، شرکت‌ها محصولات و فناوری‌های خود را ارائه کردند و فرصتی مناسب برای تبادل نظر و ایجاد ارتباط مستقیم میان مجموعه‌های فناور و بخش اجرایی فراهم شد.

وی افزود: در این نشست، توضیحاتی درباره نمایشگاه «تقاضای ساخت و تولید ایرانی» (تستا) نیز ارائه شده است.

به گفته کرم‌زاده، هفته آینده رویداد «ایده‌شو» در قالب رویداد فناورانه برگزار می‌شود؛ رویدادی که در آن نیازهای صنعت مطرح و از شرکت‌های دانش‌بنیان برای مشارکت و ارائه راه‌حل دعوت شده است.

رئیس گروه تحقیق، پژوهش و نوآوری این رویداد ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری است و توضیح داد: در این رویداد ۶ محور اصلی تعریف شده است و ایده‌ها در قالب مسابقه ارائه می‌شوند. ایده‌های برتر علاوه بر دریافت جوایز نقدی، از حمایت پژوهشی برای اجرای پایان‌نامه نیز برخوردار خواهند شد.

به گفته کرم‌زاده، محورهای این رویداد شامل موارد زیر است:
۱. رفع ناترازی آب،
۲. روش‌های خلاقانه آموزش مصرف بهینه آب،
۳. حفاظت هوشمند برای جلوگیری از برداشت غیرمجاز،
۴. تحلیل فضایی–زمانی داده‌های آب با روش‌های یکپارچه،
۵. کاربرد هوش مصنوعی و سنجش‌ازدور در پایش کیفیت آب،
۶. ارزیابی توان زیست‌بومی منابع آب در توسعه استان اصفهان.

وی با تأکید بر اهمیت ارتباط نزدیک با شرکت‌های فناور گفت: نمایشگاه صنعت آب فرصت ارزشمندی فراهم کرد تا شرکت‌های اجرایی و شرکت‌های دانش‌بنیان محصولات و توانمندی‌های خود را معرفی کنند. این ارتباط می‌تواند در پیشبرد برنامه‌ها و رفع چالش‌های بخش آب بسیار مؤثر باشد.

کد خبر: 90685
  تاریخ خبر : 1404/09/16
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/09/16
 معصومه خداوردیان
 64