چهارشنبه, 3 اردیبهشت 1404
مشروح خبر :: ورودی سدهای استان خراسان رضوی به حداقل رسیده است

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی:

ورودی سدهای استان خراسان رضوی به حداقل رسیده است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: بارندگی ۷۰میلی متری از ابتدای سال آبی (اول مهر ۱۴۰۳) تا کنون، هشدار جدی در مدیریت آب استان برای سال آینده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل ازط روایط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، محمدعلی نعمت‌نژاد با اشاره به این که شرایط سال آبی آینده نگران کننده است، افزود: این یعنی ۳۳ درصد کاهش نسبت به آمار متوسط بلند مدت استان و کاهش بارندگی‌ها، ورودی به سدهای استان را به حداقل رسانده، چرا که حجم آب ۲۰۰ میلیون مترمکعبی در پشت سدهای استان موید این موضوع است.

وی گفت: در حالی که حجم کل مخازن سدهای استان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب است، در حال حاضر فقط ۱۳ درصد حجم این مخازن پر است که این یعنی سال ۱۴۰۴ سال پر چالشی برای آب استان خراسان رضوی خواهد بود.

نعمت‌نژاد تاکید کرد: تغییر ندادن مدیریت مصارف در تمام بخش‌ها متاسفانه باعث شده که  شرایط  برای بهار و تابستان آینده در استان سخت‌تر شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای در پایان تاکید کرد: تنها راه گذر از این شرایط سخت و بحرانی بازهم صرفه جویی در تمام مصارف به ویژه خانگی و شهری و توسعه بیشتر آبیاری‌های مدرن در بخش کشاورزی است.

 

کد خبر: 80553
  تاریخ خبر : 1403/12/20
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/20
 کارشناس روابط عمومی
 178