چهارشنبه, 24 بهمن 1403
مشروح خبر :: توقیف ۳ دستگاه ماینر، ادوات حفاری و شناسایی ۵ حلقه چاه غیرمجاز در قوچان طی یک هفته

توقیف ۳ دستگاه ماینر، ادوات حفاری و شناسایی ۵ حلقه چاه غیرمجاز در قوچان طی یک هفته

شناسایی و توقیف سه دستگاه ماینر و ادوات حفاری غیرمجاز و انسداد ۵ حلقه چاه غیرمجاز عمیق طی یک هفته در قوچان انجام شد

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی، حمیرا شامکوئیان در این خصوص گفت: پیرو بازدیدهای گروه‌های گشت و بازرسی این امور در دشت مشهد - چناران، از یک واحد دامداری که در حال حفر یک حلقه چاه عمیق بود، ادوات حفاری کشف و ضبط شده و از ادامه حفاری جلوگیری شد.

وی افزود: در یک هفته گذشته در اجرای مصوبات کارگروه حفظ حقوق بیت المال با محوریت منابع آب، ۵ حلقه چاه عمیق مسدود و برق این دامداری‌ها نیز قطع و یا تک فاز شد.

 وی اضافه کرد: در ضمن انسداد چاه غیرمجاز یکی از واحد‌های دامداری در منطقه هودانلو، سه دستگاه ماینر که در محل دامداری توسط مالک به‌صورت ماهرانه‌ای مخفی شده بود، شناسایی، و با همکاری اداره برق شهرستان و اعضای کارگروه توقیف شد.

مدیر امور منابع آب قوچان با هشدار به بهره‌برداران چاه‌های غیرمجاز گفت: سودجویان متخلف با بهره‌برداری از چاه‌های غیرمجاز با توجه به تعرفه‌های بالای خسارت وارده به آبخوان، در آینده‌ای نه چندان دور، با پیگیری این امور و طرح شکایت در دستگاه قضائی، متحمل هزینه‌های بازدارنده‌ای خواهند شد.

کد خبر: 79436
  تاریخ خبر : 1403/11/01
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/11/01
 کارشناس روابط عمومی
 78