به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی آب منطقهای گیلان، محمدمهدی اکبری مدیر امور منابع آب مرکزی گفت: برای دومین بار در گیلان این امور به نیابت از شرکت سهامی آب منطقهای گیلان با استفاده از ظرفیت ماده ۹ از لایحه قانونی رفع تجاوز از تاسیسات آب و برق کشور مصوب ۱۳۵۹ با درخواست امور منابع آب مرکزی و دستور رئیس دادگستری بخش لشت نشاء بخشی از تصرفات اراضی استملاکی این شرکت را رفع نمود.
مدیر امور منابع آب مرکزی افزود: با استفاده از این ظرفیت قانونی و اخذ دستور از مقام قضائی در روستای لیموچاه و در جوار رودخانه اوشمک تصرف صورت گرفته به صورت احداث یک باب خانه به متراژ ۵۰ مترمربع و فنسکشی اطراف آن، رفع و به وضع سابق اعاده گردید.
گفتنی است؛ اعمال ماده ۹ از لایحه قانونی رفع تجاوز از تاسیسات آب و برق کشور مصوب ۱۳۵۹ با اخذ دستور قضایی با توجه به راهکار پیش بینی شده قانون باعث تسریع در روند رفع تصرفها میگردد.