چهارشنبه, 5 مهر 1402
مشروح خبر :: نصب کنتورهای هوشمند و نظارت مستمر، هیدروگراف دشت درگز را مثبت کرد

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی:

نصب کنتورهای هوشمند و نظارت مستمر، هیدروگراف دشت درگز را مثبت کرد

علیرضا طاهری مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: خوشبختانه به دلیل نصب کنتورهای هوشمند و نظارت مستمر بر برداشت آب های زیرزمینی، هیدروگراف دشت درگز مثبت شده است

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی،  مدیر عامل شرکت که در شورای حفاظت از منابع آب شهرستان درگز در حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان سخن می‌گفت از مطالعات جامع در دشت درگز خبر داد و اظهار امیدواری کرد: با پیگیری فرماندار و نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی پروژه های شبکه پایاب درونگر، شبکه آبیاری زهکشی و احداث سر دهانه‌های رودخانه گرنی و قراء خمسه هرچه زودتر تامین اعتبار و اجرایی شود.

"طاهری" از امور منابع آب شهرستان درگز خواست همکاری و هماهنگی با فرمانداری و سایر مسئولان شهرستان را برای عبور از خشکسالی افزایش دهد.

بر اساس این گزارش در این جلسه ابوالفضل بزرگی مدیر امور منابع آب شهرستان درگز گزارش مبسوطی از وضعیت منابع آبی شهرستان  ارائه کرد.

کد خبر: 66630
  تاریخ خبر : 1402/03/13
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/03/16
 کارشناس روابط عمومی
 59