اوقات فراغت فرزندان کارکنان دولت ؛
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان ، در ابتدا مدیرکارکنان شرکت گزارش مفصلی از تعداد کلاس ها، تعداد افراد ثبت نامی و مربیان ارائه داد.
وی افزود : خیاطی – نقاشی – سفال – نمد دوزی – کاردستی – جواهرسازی – طراحی – قصه گویی – جرم دوزی و قلاب دوزی از کلاس های آموزشی ارائه شده در این دوره می باشد.
وی در پایان ضمن تشکر از تمامی دست اندرکاران برگزار کننده این کلاس ها برای همه حضار آرزوی سلامتی و تندرستی کرد.
در ادامه مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان هرمزگان سخنرانی خود را با تشکر از تمامی عوامل برگزار کننده این مراسم آغاز نمود و ضمن تشکر از حضور پرشور خانواده های همکاران ابراز امیدواری کرد که با تلاش و کوشش برای بهتر شدن و اضافه شدن رشته های جدید بتوانیم همچنان میزبان خوبی برای فرزندان شما در تابستان های آتی باشیم.